domingo, 27 de enero de 2008

Mauritania is coming!!!!!

Despues de 500km de carretera aburridisima y con una neblina de polvo constante hemos llegado a "Villa Cisneros" , segun nuestro querido Paquito que en paz descanse, o la Dackla actual....Aqui, un pueblecito de costa algo decadente, descansaremos hasta manyana ,mientras charlamos con diferentes personajes que nos asaltan para buscar conversacion!!! Como cuando llevas donettes, nos salen amigos x todas partes!!!!

Sera el ultimo enclave marroqui antes de cruzar manyana la frontera direccion Noadibou i el famoso parque Banc D.Arguin que queremos visitar....

A ver como funcionan las conexiones de internet x esas tierras.....

3 comentarios:

Juanjo dijo...

Després d'una temporadeta desconnectat d'internet em plau tornar a visitar la vostra web (que ja sabeu que en soc asidu, jejeje)
Ja veig que tot està anant de puta mare!
Salutacions des de Xile! Per cert, sembla que el Dakar el volen traslladar a aquestes terres a partir de l'any que vé per evitar problemes amb els islamistes. Ara només falta que Xile i Argentina es possin d'acord amb el trajecte i tot això. No se si no será peor el remedio que la enfermedad.
Ànims!
Juanjo

Microalgo dijo...

Os seguimos leyendo.

Y seguimos mandando ondas positivas güenas de ésas.

Sed buenos y no os toquéis, que la Virgen llora.

Ferran dijo...

Bon dia trobo molt interessant la vosta aventura, el continent africà es molt bonic, però abans d'anar a un lloc us recomanaria que us informessiu. Dakhla és una ciutat del Sahara Occidental ocupat per Marroc, segons l'ONU pendent de descolonitzar. El Sahara ha estat reconegut com a membre de l'OUA, per tant crec que es un greu error quan parleu de Dakhla com la última ciutat marroquina abans d'entrar a Mauritania.
Bé, aclarit això, molta sort en el vostre viatje!!!!